Ekonomi 210 milyon TL yatırımla Parça Lojistik Merkezi

210 milyon TL yatırımla Parça Lojistik Merkezi

03.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Mercedes-Benz Otomotiv, Gebze’de kurduğu ve tüm Türkiye’deki acentelere parça tedariği sağlayacağı yeni Parça Lojistik Merkezi’nin açılışını yaptı.

210 milyon TL yatırımla Parça Lojistik Merkezi

Konuyla ilgili açıklamada 15 bin metrekare kapalı depolama alanına ve 7 bin metrekare daha büyümeye imkân verecek opsiyonlu alana sahip merkezin müşteri odaklılığı, sürdürülebilirlik yatırımları ve lojistik verimliliği ile dikkat çektiği belirtildi. Mercedes-Benz Otomotiv’in kendi elektriğini kendisi üretecek yeni lojistik merkeziyle Türkiye, Mercedes-Benz için özel olarak geliştirilen yüksek teknolojiyle donatılmış ambar yönetim sistemini kullanmaya başlayan dünyada 3’üncü ülke oldu.

Haberin Devamı

Merkezin açılış töreninde konuşan Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Şükrü Bekdikhan, “Yeni lojistik merkezimizi, müşterilerimize ve paydaşlarımıza daha iyi hizmet sunma vizyonumuz doğrultusunda şekillendirdik. Yenilikçi teknolojilerin kullanımıyla fark yaratan lojistik merkezimiz ile markamızın sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdünü de yansıtıyoruz. 210 milyon TL’lik yatırımla kurduğumuz yeni lojistik merkezimiz ile 100 kişilik ek istihdam sağlıyoruz” dedi.

OSZAR »