Cadde Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü

Aleyna gönderme yaptı! Yunus Emre'nin eşi ateş püskürdü

05.05.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

Survivor başladığından beri yakınlıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre arasında gerginlik başladı. Samimi günleri son bulan ikiliden Aleyna, yeni yayınlanan bölümün fragmanında Yunus Emre hakkında konuştu. Bu sözler üzerine Beria Özden, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü.

Aleyna gönderme yaptı Yunus Emrenin eşi ateş püskürdü

Survivor All Star'da gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. Parkura çıkan Kırmızı Takım ile Mavi Takım kıyasıya bir mücadele içine girerken, eski yakınlıklarıyla dikkat çeken Aleyna ve Yunus Emre arasındaki gerginlik devam ediyor.

Haberin Devamı

'SURVİVOR'IN SON BİR AYINDA DÜZELECEK BİR İLİŞKİ DEĞİL'

Geçtiğimiz gün gerçekleşen konseyde Mavi takıma geçen Yunus Emre hakkında Acun Ilıcalı da konuşmuştu. Ünlü yapımcı gergin konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Açıkçası baktığımız Yunus Emre ve Özgür şu anda Mavi'ye gidebilir duruyor bizim açımızdan. Bütün bu konuştuklarım normal şartlarda değerlendirilmesi gereken konular olmakla birlikte, yarışmacılarımızın kamera dışında yaşadığı bir gerilim oldu Kırmızı takımda. Olayı çok irdelemek istemiyorum ama sadece şunu söylemek istiyorum, bazen de işin doğasında değişim gerekir. Aleyna, Nagihan ve Nefise bana geldi. Üçü beraber Yunus Emre'nin gerginliğinden yorulduklarını ve Yunus Emre'nin bu takımda olmasını istemediklerini dile getirdiler. Yunus Emre'yi kadınlara karşı olan gerilim konusunda bir kere bile savunmam. Yine savunmayacağım. Konu ne olursa olsun, 3 kadın yarışmacımın davranışsal olarak rahatsız olmaları ve bu konuda bizden ricada bulunmaları önemlidir. Mavi takım Yunus Emre'nin eski takımı bu sebepten şu anda Mavi takıma geçmesi gereken ismin Yunus Emre olduğuna karar verdik. Suçsuzu suçlusu başka konu ben onların içine girmek istemiyorum ama bence bu ilişki Survivor'ın son bir ayında düzelecek bir ilişki değil.

'NAGİHAN'I NİYE SIRTIMDA TAŞIYAYIM?'

Yunus Emre, "Öncelikle Acun abi tarihin en zor Survivor'ını yaşıyorum. Kimse benimle aşık atmasın bu konuda. Benim problemim Nagihan'laydı ama el ele tutuşmuş kağıtlarla beni şikayet etmeye geldilerse o da onların karakteri. Aleyna'ya gelecek olursam. İspiyon sezonu açıldı Acun abi. İspiyon çok harika bir şey, arkadaşlar yapınca fark ettim ben de, sonrasında Nagihan'a gelelim. Nagihan takıma geldi bir sürü huzursuzluk çıkardı. Aleyna'yı kaçırdı mobbing yaptı falan derken Aleyna beni motive edin diye bizim yanımızda. Nagihan hanım beni Mavi takım potaya çağırdığı zaman burada biz takımımızın en iyi istatistiğine sahip olan Yunus Emre'yi Poyraz durumuna niye düşürelim dedi, buradan bir duyarı kastı gitti beni yazdı. Ben parkur seçen, oyuna çıkmamak için doktora yalvaran bir Nagihan'ı niye sırtımda taşıyayım" dedi.

Haberin Devamı

'EŞİM ALEYNA'YLA YAKIN OLMAMI İSTEMİYOR'

Nagihan, "Yunus Emre'yi ilk karşılayanlardan birisiydim. Bana geldiğinde ilk şunu söyledi, Nagihan abla benim eşim Aleyna'yla asla yakın olmamı istemiyor. Beni korur musun dedi. Şimdi en başa dönelim. Şu anki krizin en göbeğindeki olan konu benim. Çünkü bir tarafta Yunus Emre ve karısı var. Bir tarafta da Aleyna var. Hiç bilinmeyenleri burada konuşmak zorundayım. Ben Aleyna'yla çünkü o kadar sert bir olayın içerisine girdim ki Yunus Emre yüzünden. Ben bir şekilde bunu korumak için Aleyna'yla düşman olmak zorunda kaldım. İtişmeler kakışmaların asıl sebebi evliliğinin sorun yaşamaması adınaydı." şeklinde yaşadıklarını anlattı.

ALEYNA İLE YUNUS EMRE YÜZLEŞTİ

Acun Ilıcalı "Yunus Emre olayı seni Nagihan'la yaklaştırdı. Bu bir anda mı oldu?" dedi.

Aleyna "Bir anda olmadı ama ben hala Yunus Emre'nin neden düelloda gitmemi istemesini anlamadım. Ben bir anda dedim ki nasıl bir insanla arkadaşlık yapıyorum. Nasıl bir anda düşmanlık durumuna girdi. Belki de kendisine sormak lazım" dedi.

Haberin Devamı

Yunus Emre de "Ben sadece bazı şeylerin farkına vardım. Aleyna ile ilgili bir durum yok. Senin sorumlu olduğun bir ailen var. Hedefine gitmekten mutluluk duyarım. Seninle ilgili nötürüm. Karşı takımda Berna'nın kalması daha çok işimize gelecekti o yüzden Aleyna'nın gitmesini istedim" dedi.

Aleyna da "Demekki arkadaşlıkların burada bir önemi yok, sadece fazladan bir hafta kalabilmek için yapmış" dedi. Yunus Emre de "Tıpkı sizin gibi" cevabını verdi.

"BEN BURADAN GİTMEDEN YUNUS EMRE GİDECEK"

Survivor yarışmasının bu akşam yayınlanacak olan bölümünün fragmanında Aleyna Yunus Emre için "Kendisi de düellolarda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek" dedi.

BERİA'DAN YANIT GECİKMEDİ

Beria Özden, yayınlanın fragmanın ardından sosyal medya hesabından Aleyna'ya göz dağı verdi. Özden, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Fragmanı gördüm yine gülüyorum 2 ay geçti primoğlu yeni mi dank etti evli olduğu yeni mi anladın? Sen seversin ortalık karıştırmayı 'tek beklediğim eşimdir.' Herkes kendi yaptıklarına baksın önce. Konserde saçma hareketlerin yüzünden sana ne yaptığımı hatırlıyorsundur biraz daha beni ve ailemi ağzına alırsan hatırlatacağım ben sana.

Aleyna gönderme yaptı Yunus Emrenin eşi ateş püskürdü

OSZAR »