Dünya ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı

ABD'de yamyam vahşeti! Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı

04.05.2024 - 10:56 | Son Güncellenme:

Tutuklandığında 'kafasının içinde sesler duyduğunu' ve 'beyninin kontrolünün ele geçirildiğini' öne süren cani, kurbanını attığı yumrukla yere serdi. Başını beton zemine çarpan zavallı adamı kan donduran bir son bekliyordu.

ABDde yamyam vahşeti Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı

ABD’nin Las Vegas şehrinde kayıtlara geçen ve duyanların kanını donduran olaya göre, öldürdüğü kurbanının yüzünü yiyen Colin Ichiro Czech isimli cani tutuklandı.

Haberin Devamı

'KAFAMIN İÇİNDE SESLER DUYUYORUM'

Yakalanan zanlı ifadesinde, beş gündür uyamadığını, kafasını içinde sesler duyduğunu ve beyninin kontrolünün başkası tarafından ele geçirildiğini iddia etti. İlk belirlemeler, 29 yaşındaki yamyamın, çıkan tartışmanın ardından yumrukla yere devirdiği kurbanın başını sert şekilde beton zemine çarpması ölümüne yol açtığını ortaya koydu. Kenneth Brown isimli kurbanın tam olarak nasıl hayatını kaybettiği ise, adli tıpta gerçekleşecek detaylı otopsi ile belli olacak.

Mahkeme belgelerine göre, cinayet sabah erken saatlerde meydana geldi. Bir süpermarket çalışanı, mağazanın otoparkında saldırganın müşterilerinden birine yumruk attığını acil yardım hattından polise haber verdi.

Haberin Devamı

ABDde yamyam vahşeti Kurbanının yüzünü yedi, detaylar mide bulandırdı

45 DAKİKA SONRA GELEN İHBAR TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ

Yaklaşık 45 dakika sonra gelen ihbar ise tüyleri diken diken eden hadiseyi bildiriyordu. Buna göre, saldırgan kurbanının yüzünü yiyordu. Derhal olay yerine gelen güvenlik güçleri, dehşet verici manzarayla karşılaştı. Kurbanın bir gözü ve kulağı yerinde yoktu ve başı paramparça edilmişti.

KURBANIN 'BİYOLOJİK PARÇALARI' HER YERİNDEYDİ

Yanı sıra polis, bölgeye ulaştığında yere diz çökmüş şekilde bekleyen saldırganın ağzında, saçında ve kıyafetlerinde kurbanın kafasından biyolojik parçalar gördü. Kenneth Brown, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Hızla tutuklanan fail ilk ifadesinde kurbanın kendisine saldırdığını öne sürdü. Cani ayrıca ifadesinde beş gündür uyuyamadığı ve kafasının içinde sesler işittiğini ve beyninin kontrolünün başkası tarafından ele geçirildiğini savundu.

OSZAR »