Ege 280 dansçıdan aynı anda harmandalı!

280 dansçıdan aynı anda harmandalı!

05.05.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Bornova Belediyesi tarafından Dünya Dans Günü’nde düzenlenen etkinlikte sahneye çıkan dansçılar renkli görüntüler oluşturdu.

280 dansçıdan aynı anda harmandalı

Bornova Belediyesi’nce gerçekleştirilen ve birbirinden renkli koreografilerin sunulduğu Dünya Dans Günü etkinliğinde 10 ayrı dans grubu Bornovalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Etkinliği eşi Beste Ekşi ve kızı Asya Tuna ile izleyen Başkan Eşki, horon oynayarak dansçılara eşlik etti. Başkan Ömer Eşki, “İçinde yaşadığımız bu dünyada birçok kötülük, çirkinlik var. Fakat dünyayı güzelleştiren estetik ve sanat da var. Dans da bunların en önemlilerinden bir tanesi. Bornova Belediyesi olarak kurslarımızla, etkinliklerimizle bu güzelliğin çoğalmasına katkıda bulunuyoruz. Dansçılarımız, sanatçılarımız tüm olumsuzluklara rağmen bize yaşam sevinci veriyorlar. Biz de sanatı ve sanatçıyı destekleyerek, bu güzelliklerin yaşam sevincinin artmasına katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Haberin Devamı

Başkan da katıldı

Etkinliği eşi Beste Ekşi ve kızı Asya Tuna ile birlikte izleyen Başkan Ömer Eşki, horon oynayarak dansçılara eşlik etti. Gecenin sonunda tüm dansçılar aynı anda sahneye çıkarak harmandalı oynadı.

OSZAR »