Voleybol Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'

Alessia Sorro'dan Fenerbahçe Opet itirafı! 'Koltuk değnekleriyle yürüyordum'

05.05.2024 - 00:43 | Son Güncellenme:

Allianz Vero Volley Milano forması giyen Alessia Sorro suskunluğunu bozdu. İtalyan voleybolcunun, Fenerbahçe Opet eşleşmesine dair itirafı dikkat çekti.

Alessia Sorrodan Fenerbahçe Opet itirafı Koltuk değnekleriyle yürüyordum

İtalya Milli Takımı ve Allianz Vero Volley Milano'nun yıldızlarından Alessia Sorro dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde Fenerbahçe Opet ile oynadıkları eşleşmeye dair konuşan Alessia Sorro flaş ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Yaşadığı sakatlıklarda takımını yalnız bırakmamak istediğini belirten Alessia Sorro, "Geçmişte de bir sakatlık geçirip daha güçlü dönebileceğimi görmüştüm. Bu dönemde kesinlikle takımımı yalnız bırakmak istemedim" dedi.

Fenerbahçe Opet'le oynadıkları yarı final maçının sabahında koltuk değnekleriyle yürüdüğünü dile getiren Alessia Sorro, "Yarı final sabahı hala koltuk değneklerleriyle yürüyordum ama şundan emindim ki ne pahasına olursa olsun oynamak istiyordum" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Opet'i güçlü oldukları için elediklerini dile getiren Alessia Sorro, "Çok zor bir maç olduğunu söyleyebilirim. Çünkü gözlerindeki kazanma hırsını görebiliyorduk. Buradaki oyunu adeta domine ettiler. Bazı setlerde 20'leri bulamadık ama asla pes etmedik. Karar setinin sonunda biz kazandık. Bu da bizim şanslı değil güçlü olduğumuzu gösteriyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

YARI FİNAL NASIL SONUÇLANMIŞTI?

Fenerbahçe Opet, Allianz Vero Volley Milano ile CEV Şampiyonlar Ligi Yarı Finali'nde eşleşmişti. İlk maçı İtalyan temsilcisi 3-0 kazanmıştı. İstanbul'daki rövanşı ise Fenerbahçe Opet 3-1 kazanmıştı. Altın setin galibi Allianz Vero Volley Milano olmuştu.

OSZAR »