Beşiktaş Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi peşinde

Beşiktaş'ta Ernest Muçi'ye transfer kancası! Ada ekibi peşinde

05.05.2024 - 18:25 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Ernest Muçi'ye Premier Lig temsilcisinin ilgi duyduğu öğrenildi. Ada ekibinin, Arnavut futbolcuyu kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

Beşiktaşta Ernest Muçiye transfer kancası Ada ekibi peşinde

Serdar Topraktepe yönetimindeki Beşiktaş'ın devre arasında Legia Varşova'dan transfer ettiği Ernest Muçi, Avrupa devlerinin yakın takibine girdi. 23 yaşındaki on numaraya İngiliz ekibinin ilgi duyduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlıların yıldızı için tecrübeli teknik direktörün transfere onay verdiği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Ernest Muçi'yi takibine aldı.

Aston Villa'nın 23 yaşındaki on numarayı Polonya'da forma giydiği dönemden beri izlediği kaydedildi. Aston Villa'nın Ernest Muçi'yi transfer etmek için sezon sonunda Beşiktaş'a teklifte bulunabileceği vurgulandı.

Beşiktaşta Ernest Muçiye transfer kancası Ada ekibi peşinde

Aston Villa Teknik Direktörü Unai Emery'nin de Ernest Muçi'nin transferine onay verdiği belirtildi. Ernest Muçi, Beşiktaş'ta 13 karşılaşmada forma şansı buldu. 23 yaşındaki on numara bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Ernest Muçi'nin Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 23 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Haberin Devamı

Beşiktaşta Ernest Muçiye transfer kancası Ada ekibi peşinde

FK Dinamo'da futbola başlayan Ernest Muçi daha sonra KF Tirana ve Legia Varşova'da oynadı. Beşiktaş, 9 Şubat'ta Ernest Muçi'yi 10 milyon euro bedelle transfer etti. Ernest Muçi'nin bir sonraki satışından elde edilecek kardan Legia Varşova'ya yüzde 10 pay verilecek.

Ernest Muçi, Arnavutluk Milli Takımı'nda 9 müsabakada süre aldı. 23 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

OSZAR »