Merkez Vali Çelik, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi

Vali Çelik, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi

05.05.2024 - 12:31 | Son Güncellenme:

Vali Çelik, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi

Vali Çelik, köylülerin sorun ve taleplerini dinledi

Adnan ÇELEBİ/NİĞDE,(DHA)-NİĞDE Valisi Cahit Çelik, Nar, Gösterli ve Kayırlı köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinin ilkini Nar Köyü'ne gerçekleştirerek burada vatandaşlarla bir araya gelen Vali Cahit Çelik, köydeki kültür varlıklarını ve özel idare tarafından yapılan yatırımları inceledi. Daha sonra Gösterli Köyü'ne giden Vali Çelik, köy okulunu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, okulun fiziki durumu ve öğrencilerin eğitim durumları hakkında okul yönetiminden bilgi aldı. Okul ziyareti sonrası Gösterli Köyü sakinleri ile bir araya gelen Çelik, daha sonra Kayırlı Köyü'ne giderek şehit Piyade Onbaşı Ertuğrul Üstün’ün baba ocağını ziyaret etti. Ardından Kayırlı İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Çelik, burada da köy sakinleri tarafından iletilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.

'SORUNLARI YERİNDE İNCELİYORUZ'

Köy ziyaretlerinde eğitim, sağlık, tarım, su ve elektrik gibi konuların görüşüldüğü toplantılar gerçekleştiren Vali Cahit Çelik, “Valiliğimiz başta olmak üzere devletimizin tüm kurumlarının kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Bizler de herhangi bir talep ya da sorun için merkeze gelemeyen vatandaşlarımızı dinlemek ve çözüm üretmek üzere köylerimizi ziyaret ediyor, sorunları yerince inceliyoruz. Bu ziyaretlerimizin amacı vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek onlarla hasbihal etmektir. Bu sayede ihtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkanı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. İnşallah bundan sonra da yapılmaya devam edecek" dedi.

Toplantılar sonrası vatandaşların ilettikleri talep, sorun ve görüşleri dinleyen Vali Cahit Çelik, sorunların ivedilikle çözümü konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

OSZAR »